sunnuntai 21. elokuuta 2016

Poden rakkautta!

Otsikkokin sen jo kertoo, olen onnellinen, isolla OOLLA! 💕

TÀnÀÀn herÀsin kiukkuisena kun pikkujÀbÀ tuli heti herÀttyÀÀn itkemÀÀn meidÀn (mun ja vauvan) huoneeseen. Onneksi isi haki pojan pois ja "sain" vielÀ hetken nukkua. Toisin ilmaistuna, jÀin varmistamaan ettÀ tyttö löytÀÀ vielÀ unen.
Samalla kun ovi oli auki kÀynyt, kissa oli luikahtanut huoneeseen, ja sitten parikymmentÀ minuutia myöhemmin rapsutteli ovea ettÀ nyt haluaakin pois.
MinÀ revin aamun raivot tÀstÀ, ja kiukkuisesti pamahdin olkkariin.

Aamu jatkui möllöttĂ€en ja tukkaa suoristellen. Eilisen pĂ€ivĂ€n suuttumus nousi esiin. Paska tukka. Pitikin mennĂ€ vĂ€rjÀÀmÀÀn 😠. VĂ€rjĂ€sin sĂ€vyllĂ€ "kuparinruskea", tulokseksi sain viininpunaisen ruskeat 😡😡😡.
Noh onneksi tukallani on tapana kadottaa hiusvĂ€ri hyvin nopeaan. EhkĂ€ pesen liikaa tms. Mutta minun tukassani, hoitoaineista huolimatta, hiusvĂ€rit kestÀÀ kiiltĂ€vinĂ€ sen viikon, jes 👍.

Noh tukka suoristui, en jaksanutkaan meikata.
Kysyin mieheltĂ€, keitellÀÀnkö kahvit. ItsehĂ€n en kahvia pĂ€ivittĂ€in juo, hyvin harvakseltaan hörpin. Mies meni suihkuun ja minĂ€ keitin (onnistuneesti) hyvÀÀ kahvia 😌. Poika tuli uudelle aamiaiselle meidĂ€n vanhempien kanssa ja typykkĂ€ jatkoi unia makkarissa. Tulin hyvĂ€lle tuulelle. Oikein aloin puhkua onnea 💕
Minulla on ihana mies, kaksi ihanaa lasta, (meille) uusi koti ja kaunis piha 💕💕. Kaiken kruunasi kun typykkĂ€ herĂ€si😍. MeidĂ€n tyttö herÀÀ lĂ€hes poikkeuksetta onnea puhkuen, hĂ€n hymyilee hymyilemistÀÀn. Kiljahtelee ja jokeltelee onnellisena 😍💕😍 . Nyt en osaa muuta kuin hymyillĂ€ 😁.


Toivottavasti pĂ€ivĂ€ jatkuu samoissa merkeissĂ€. Loppuun kuva epĂ€onnistuneestĂ€ hiustenvĂ€rjĂ€ystuloksesta ja eilisestĂ€ illan sadepilvestĂ€ 😂👍




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti