keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Imetys

Tissit. Ne ovat yllättävän usein mielessä, vauvallani nimittäin. Haluaisin lopettaa imetyksen, käyttää saaman ilahjakotrtin uusiin alusvaatteisiin ja pukeutua taas tavallisiin paitoihin.

Nyt kun tyttö on jo 8kk, tissi on lähinnä lohtua ja läheisyyttä varten. Rintamaidon "ravinnollinen arvo" on pieni, hyvin laihaa litkua näyttäisi olevan. Mutta sitäkin maistuvampaa ilmeisesti.
Yritän tällä hetkellä tainnuttaa pikku-papanaa kainaloon, tissille. Poukkoilun määrällä ei rajaa ole ja tyhjä nahkarukkanen, tissini, venyy ääirmmäisiin mittoihin. Maitoa siis tulee ja riittääkin yli tarpeen (takamaitoa), mutta jotenkin rauhoittuminen ei kelpaa enää millään kun tyttö oppi ryömimään. Iltaisin taistellaan samalla tavalla kunnes minulta menee hermo ja otan tissin pois. Tytöltä menee enimpien puuhailujen jälkeen hermo ja annan taas tissiä. Tätä rumbaa jatketaan kunnes pienempi luovuttaa.VVaihtoehtoisesti voisin opettaa jonkin muun tavan nukahtaa, mutta kun em jaksa. Olen väsynyt ja laiska iltaisin. En jaksa kantaa tai hyssyttää tuntitolkulla...
Päivisin tätä ongelmaa ei ole. Tytön vien sänkyyn, laitan peittoa ja mobilen linkkuttamaan, lähden pois ja tyttö nukahtaa. Iltaisin ei millään suostu, pitää olla äiti. Jos olisin oikein reipas niin valvoisin pari viikkoa ja opettaisin että meillä ei syödä öisin. Mutta mutta. Ehkä sitten kun mies on seuraavan kerran lomalla. Nyt kun herään 2-3x/yö ja valvon päivät taaperon kanssa, en vielä jaksa.
Yöpullo olisi myös vaihtoehto.. Mutta pitäisi kävellä keittiöön asti öisin. Ei, en ala. Tissit, ne ne on kätevät 👌


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti